TIJL B OP VOLLE TOEREN VANAF 23 MAART OP NPO2 (09-02-2017)

Vanaf woensdag 23 maart is Tijl B Op Volle Toeren te zien bij AVROTROS op NPO2.

In dit programma stappen topartiesten uit de pop- en klassieke muziekwereld samen uit hun comfortzone om een muzikale wereld te leren kennen die mijlenver uit elkaar ligt. Het programma wordt gepresenteerd door Tijl Beckand. Hij brengt de muzikanten bij elkaar, introduceert hen in elkaars werelden en daagt ze uit een eigen versie te maken van het muziekstuk van de ander.

In de eerste aflevering worden André Hazes jr. en operazangeres Maria Giselier aan elkaar gekoppeld. Zij neemt André mee naar ‘De Komischer Oper’ in Berlijn en zelf neemt ze een kijkje in de feesttent van Veenhuizen. Op het Dutch Valley laat Maria Fiselier haar versie van de megahit Leef horen en bewerkt André de beroemde Habanera uit Maria’s favoriete opera Carmen.

Daarnaast ontmoeten de zangeressen van OG3NE en bariton Thomas Oliemans elkaar, verdiepen The Kik en het Gesualdo Consort zich in elkaars werelden en worden Jeroen van der Boom en het Nederlands Blazers Ensemble aan elkaar gekoppeld. Dit geldt ook voor dj-duo Showtek en violiste Rosanne Philippens, Berget Lewis en het Storioni Trio, Mental Theo en het Matangi Quartet en garage-rockband The Deaf en contrabassist Dominic Seldis.

Tijl B Op Volle Toeren wordt door Tuvalu Media geproduceerd voor AVROTROS en is vanaf 23 maart te zien om 20.25 uur op NPO2

TUVALU MEDIA SAMEN VERDER MET FRANSE PRODUCENT NEWEN (07-02-2017)

Amsterdam, 7 februari 2017,

De TM Group, moedermaatschappij van onder andere Tuvalu Media, heeft een nieuwe aandeelhouder. Newen, een van de grootste onafhankelijke productiehuizen van Frankrijk en onderdeel van televisiezender TF1, neemt een strategisch belang in de TM Group. In de nieuwe constellatie blijft de directie (Taco Zimmerman en Douwe van der Werf) aandeelhouder en neemt mede-oprichter Duurt Holman afscheid van het bedrijf.

De TM Group vervult met de nieuwe aandeelhouder de wens tot een internationale, strategische partner; investeringsmaatschappij Karmijn Kapitaal treedt, na drie succesvolle en plezierige jaren van samenwerking, terug als aandeelhouder.
Met de nieuwe samenwerking kan de TM Group haar internationale ambities sneller en concreter vorm geven en krijgt het direct toegang tot het internationale netwerk van Newen en Frankrijk in het bijzonder.

De TM Group bestaat uit televisieproducent Tuvalu Media, dramaproducent Column Film, online producent Sparkx en Multi Channel Network (MCN) Age of Media. Het productiehuis is vooral bekend van producties als Maestro, Ali B. Op Volle Toeren, Groeten van MAX, Brugklas, DNA Onbekend en Vlucht HS13.

De deelneming van Newen is in lijn met de strategie van het bedrijf om met de support van TF1 één van de grotere Europese spelers te worden op de markt in audiovisuele content.

Over Newen
Newen is een van de grootste Franse producenten en distributeurs van audiovisuele content. Het afgelopen jaar produceerde het meer dan 1300 uur aan programma’s, variërend van dramaseries, speelfilms, non-fictie en animatie. Newen is onderdeel van de TF1 groep, het grootste televisienetwerk in Frankrijk.

Over de TM Group
De TM Group is de moedermaatschappij van televisieproducent Tuvalu Media, dramaproducent Column Film, online producent Sparkx en Multi Channel Network (MCN) Age of Media. Voornaamste opdrachtgevers zijn alle publieke en commerciële omroepen, alsmede het bedrijfsleven en de overheid.

(einde persbericht)

=========
Voor meer informatie:

Tuvalu Media

Taco Zimmerman:

taco.zimmerman@tuvalu.nl

 

  

DNA Onbekend komt terug! (13-06-2016)

In een nieuw seizoen DNA Onbekend helpt Caroline Tensen wederom mensen die twijfelen over hun afkomst.

Wil jij duidelijkheid? Meld je dan nu aan via dnaonbekend@avrotros.nl of bel naar 020-2107990