Tuvalu Media wint Gouden Stuiver 2017 met Brugklas (13-10-2017)

Brugklas is de winnaar van de Gouden Stuiver 2017. Dat werd 12 oktober bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live.

Brugklas was in 2015 en 2016 ook genomineerd, toen wonnen Freeks Wilde Wereld en Pauls Puber Kookshow.

Iedereen bedankt voor het stemmen!

Brugklas: televisieprogramma met meeste volgers op Instagram (07-06-2017)

De AVROTROS-jeugdserie Brugklas heeft vandaag haar 200.000e volger op Instagram verwelkomd. Het officiële account van Brugklas, te volgen via instagram.com/brugklastv, is sinds mei 2014 actief op Instagram. Het Brugklas-account kenmerkt zich door veel interactie met de volgers. Tijdens de televisie-uitzendingen wordt er actief gereageerd op stellingen die met het onderwerp van de aflevering te maken hebben.

Uit de Brand Engagement Index blijkt dat het account Brugklastv nu op nummer 1 staat in de lijst van Nederlandse merken in de categorie media, tv-programma. Daarnaast staat dit account op nummer 24 van alle Instagram-accounts in Nederland. Naast Instagram is Brugklas ook actief op YouTube, te volgen via youtube.com/brugklastv, met challenges, vlogs en backstage-beelden.

Naast dit online succes viel Brugklas dit jaar twee keer in de prijzen: de Kids Choice Award voor favoriete tv-serie Nederland en België en de Zapplive Award voor Beste Zapp-programma.

Brugklas
In Brugklas wordt een vaste groep brugklassers gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. De ontroerende, grappige, aangrijpende of spannende schoolverhalen worden op een realistische en directe manier in beeld gebracht. Brugklas houdt de jeugdige kijker een spiegel voor. Brugklas is de eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, een genre waarbij realistische gebeurtenissen worden nagespeeld door acteurs die de situaties elke keer van commentaar voorzien.

Brugklas, vanaf september met een nieuw seizoen bij AVROTROS op NPO Zapp

Brugklas wint Zapplive award (29-05-2017)

Op zaterdag 27 mei werden de Zapplive Awards uitgereikt in het Zapp-programma Zapplive. Brugklas was, samen met Checkpoint en CupCakeCup genomineerd voor de Award beste Zapp-programma en kwam dus uiteindelijk als winnaar uit de strijd!

FOTO: www.zapp.nl