Nederlandse TV serie “Brugklas” verovert de UK. (23-10-2017)

De BBC heeft vandaag bekend gemaakt een Britse versie te gaan uitbrengen van de succesvolle Nederlandse tv-serie Brugklas.

Na de winst van de Gouden Stuiver vorige week op het Gouden Televizier-Ring gala valt Brugklas daarmee opnieuw in de prijzen. Begin 2018 zullen de eerste 60 afleveringen in het Verenigd Koninkrijk te zien zijn.

Brugklas is aan een opmerkelijke zegetocht bezig. In Denemarken breekt de serie nu ook alle records, waarna Zweden in rap tempo volgde. Nog dit jaar sluiten Polen en België hierbij aan. En nu dus het Verenigd Koninkrijk.Spanje, Canada en Frankrijk staan op het punt getekend te worden.

Taco Zimmerman: “Wat vier jaar geleden begon als een experiment van de AVROTROS en ZAPP, is aan het uitgroeien tot een wereldwijd fenomeen. Het is namelijk een totaalconcept waarbij Instagram, YouTube en Snapchat elkaar versterken en wat de jonge kijker aan het scherm gekluisterd houdt”.

Tuvalu Media wint Gouden Stuiver 2017 met Brugklas (13-10-2017)

Brugklas is de winnaar van de Gouden Stuiver 2017. Dat werd 12 oktober bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live.

Brugklas was in 2015 en 2016 ook genomineerd, toen wonnen Freeks Wilde Wereld en Pauls Puber Kookshow.

Iedereen bedankt voor het stemmen!

Tuvalu Media en RTL5 op zoek naar Curvy Supermodel (03-10-2017)

Curvy modellen veroveren de modewereld! RTL 5 en Tuvalu Media komen daarom in het voorjaar van 2018 met ‘Curvy Supermodel’, waarin op zoek wordt gegaan naar een internationaal model met rondingen.

Onder andere topmodel Danielle van Grondelle jureert de meiden. Danielle liep als eerste curvy model op de catwalk tijdens de New York Fashion Week en is al jaren succesvol werkzaam in de modewereld. Zij weet als geen ander waar ze op moet letten en op welke manier ze de meiden met haar expertise kan klaarstomen als model. “Ik vind het super dat we dit programma gaan maken. Er is steeds meer ruimte voor diversiteit in de industrie en ik ben vanzelfsprekend een groot voorstander. Ik kijk uit naar de komende maanden en mijn nieuwe rol als jurylid”, aldus Danielle.

Overige details over deze nieuwe modellenjacht worden later bekend gemaakt.

Curvy meisjes kunnen zich aanmelden kan vanaf nu via www.rtl.nl/curvysupermodel