Over Tuvalu Media

Tuvalu Media creëert en produceert crossmediale concepten voor alle publieke en commerciële omroepen in Nederland, internationale broadcasters als Discovery Channel en National Geographic en voor bedrijven, overheid en non-profit organisaties.

Dream Dare Do is het motto waarmee Tuvalu Media in 2006 wordt opgericht.

Tuvalu Media ontwikkelt en produceert tv-programma’s, dramaseries, speelfilms en documentaires voor nationale en internationale omroepen, zenders en andere opdrachtgevers. Onder de vlag Tuvalu Sparkx zijn we actief op platforms als YouTube met eigen kanalen. Ook creëert Tuvalu Sparkx bedrijfsfilms, commercials, online video en events voor bedrijven, overheden en non-profit organisaties.

Tuvalu Media is een van de vijf grootste producenten van Nederland en wil zich onderscheiden in de manier waarop projecten worden gerealiseerd. Met respect voor de kijker, de opdrachtgever en de mensen met wie de productie wordt gemaakt.

De producties van Tuvalu Media worden gewaardeerd in binnen- en buitenland. Recente voorbeelden zijn de nominatie van Ali B Op Volle Toeren voor de Gouden Televizier Ring, het format Cover My Song dat in Duitsland Der Deutsche Fernsehpreis 2012 won.

Het hoofdkantoor van Tuvalu Media is sinds 2013 gevestigd in Amsterdam.

Tuvalu Media maakt deel uit van de TM Group waarbinnen ook Sparkx Media en Column Film vallen.